Organisch Interieur

Aan de buitenkant lijkt het huis van Alexandre de Betak, zijn vrouw en twee zoontjes op een traditioneel huis met de stenen muren en olijfgroene luiken. ( Wel een heel mooi en luxe huis, dat wel ;)


Op het moment dat je naar binnen stapt, stap je in een hele bijzondere wereld. Eentje zonder rechte hoeken en muren. Met ronde vormen en organische elementen.


Overal zie je accessoires van steen. De boekenplank refereert met een knipoog naar het werk van Donald Judd. Een ipod station met een basis van steen. En stenen aan de de muur met daarin ruimte gemaakt voor gloeilampen.


Het huis ademt een sfeer uit van Zijn -  Ontspanning- Plezier & Samen Zijn.
Alexandre de Betak heeft het interieur zelf bedacht en heeft zich laten inspireren door cartoons uit zijn jeugd zoals Barbapapa. Cartoon achtige elementen zie je overal in het huis terug.


Voor kinderen is het huis een walhalla. Met bedden als grotten in de muur, een atelier waar ze kunnen schilderen en in plaats van een traditionele bank en tv: een hele grote kussen hoop met een groot filmdoek. De hoezen van de kussen zijn van vintage linnen.


Betak over zijn huis: "It’s the most fun project I have ever done. I am a perfectionist, but you can’t make it perfect. The house was made for life, and it should never be really finished. It’s a good lesson. What in life is ever really finished?”


De enorme tafel buiten biedt ruimte aan de vele vrienden die regelmatig komen aan waaien. Klik HIER om een film van het huis te bekijken. Waarschuwing: hoog jaloezie gehalte!

I ♡ comments | text: franca voor villa d'Esta | images: tmagazine | found via Trendland

Reacties

 1.  Wow, wat een prachtig huis! Barbapappa was ook het eerste wat in mijn gedachte opkwam. Maar dan wel heel luxe barbapappa! Echt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2.  En dan te bedenken dat ze we maar een maand per jaar wonen!!!
  #tisnieteerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw. Die ligbedden bij het zwembad! En een goed muzieksmaak ook nog (Black & Blue van the Stones :) haha)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta