H&M home | autumn 2011


Vannochtend vond ik dit plaatje in mijn inbox...
die wilde ik heel graag met jullie delen!

De preview belooft veel goeds! Mooie gebreide kussens en plaids in naturel en grijs. En de trend met kussenhoezen van nep bont...

Uit de Press Release:
Warmte, comfort en glamour staan dit najaar centraal bij H&M Home. Het kleurenpalet dat geïnspireerd is op de tinten van de herfst creëert een warme sfeer om in thuis te komen als de dagen weer korter worden.
Details die opvallen dit seizoen zijn kussens en plaids van gebreide kwaliteit of imitatiebont die worden gecombineerd met speelse dierenmotieven, industriële fotoprints of op de jaren zeventig geïnspireerde streepdessins, waardoor een verrassende mix van stijlen ontstaat.
”De industriële trend zet door en wordt gecompleteerd met een glamourous jaren zeventig-thema, met glimmend zwart als basis in combinatie met glanzende materialen in heldere herfsttinten. Key items dit seizoen zijn onze kussenhoezen – de varianten van imitatiebont en de gebreide kussens in natuurlijke tinten zijn echte must-haves”, zegt Evelina Kravaev Söderberg, hoofd van de designafdeling van H&M Home.

Voor al mijn lieve lezers die mij gisteren via de mail & bij de comments een hart onder de riem hebben gestoken:

BEDANKT


I ♡ comments | tekst: h&m home press | images: h&m home | bekijk HIER de site

Reacties

 1. Wat ziet het er allemaal weer super uit. Dat gaat weer geld kosten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad :). Ik vind vooral het hertje en de bruine bont kussens errug mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LEUK! h&M heeft sowieso altijd erg leuke spullen. Die kussentjes zijn echt te schattig... dat hertje en die wasbeer... het is dat ik geen kinderen heb maar anders ;)

  sowieso herfst is voor mij hout, warme dekens, grijs, bruin, kaarsen... alles wat maar warmte en gezelligheid uitstraalt! en H&M schijnt het met me eens te zijn. Ik hou hem in de gaten, bedankt voor deze sneak peek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Graag gedaan. En ik heb wel kinderen maar, ik zou het kussen met hertje gewoon voor mezelf kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta