Kasten - confession time!


Ik ben bijzonder gefrustreerd door mijn open ( billy ) kastenwand -waar wel heel veel spullen in kunnen- maar, er ook oh zo rommelig uitziet. Zelfs zo rommelig dat hij nooit -maar dan ook nooit- op de foto ( en in dit blog) komt.

Open kasten, dat moet echt bij je passen. Daar ben ik inmiddels wel achter.
Ik ben dus geen type van alles hetzelfde en jaren lang consequent 1 kleurenpalet volgen. Het resultaat is dus een kast met lime groene dozen en opbergbakken die net niet goed passen ( dat was 5 jaar geleden zo'n leuke trend kleur) Daarnaast heb ik weinig bergruimte, weinig m2 en huisgenoten (incluis mijzelf) met verzameldrift.


Ik wil al tijden een andere kast maar ja soms is het gewoon een kwestie van geld. Wat te doen?
1. Koop ik deuren voor de billywand (die doorzakt en eigenlijk heel lelijk is) zodat ik hergebruik en aanpas ( hoe milieu bewust van mij ;) maar waarvan ik niet zeker weet hoe dat zal staan. En ook zeker niet heel goedkoop is.
2. Koop ik voor deze wand een nieuwe ( het liefst een betaalbare unieke vintage vondst ;) kast die hier mooi staat maar, die in ons nieuwe droomhuis (waar we natuurlijk tegenaan lopen als de nieuwe kast er 1 maand staat :) te groot of te klein is?
3. Niet zeuren en gewoon vaak opruimen of de rommel negeren...

Zo zie je maar, ook een interieur architect heeft soms interieur problemen... 
Alle hulp en feedback is welkom!

en heb je een kast waar je vanaf wilt? Stuur een foto met vraagprijs.
Wie weet is het wel mijn droomkast!


Ik wens je een fijn weekend en een vurig St Jans feest ( voor de vrije schoolgangers). Ik ga morgen overdag naar Meet the Blogger in Amsterdam. Kan ik eindelijk oa Holly Becker van decor8 ontmoeten en ik ben natuurlijk erg benieuwd naar mijn mede Nederlandse interieurbloggers...

Volgende week maandag ben ik er weer met een nieuwe post: een kleurenpalet met accent kleuren.
Deze keer heb ik gekozen voor het toepasselijke thema bloemen!
I ♡ comments | tekst: franca voor villa d'Esta | images 1: source unknown-sorry 2: Annaleena 3: Femina  5: Holly Becker- decor8 4&6: vtwonen

Reacties

 1. Ik vind mijn Billy kast net geweldig! Ze is blauw en  ik heb alle rommel in dozen zitten, neutrale kleuren-dozen.  Mijn mooiste boeken stal ik er in uit, mijn mooiste kringloopwinkelvondsten ook, en het fijne is, als ik het even beu ben begin alles van plaats te verwisselen.  En oja, ik heb het vriendje ook één schap gegeven. Moet ie maar mee toekomen ;) Succes met je kast zoektocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb een Ikea kast gevuld met "gewone" kartonnen dozen. Kosten een paar dubbeltjes en met een likje verf en wat deco een leuke oplossing!

  Oke....de keuze tussen een Billy en een exemplaar als hierboven is natuurlijk snel gemaakt maar tot die tijd...

  groetjes! Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ditavandersteege28 juni 2011 om 16:12

  Ha Franca,
  Bedankt voor je mailtje. Ik heb je mail beantwoord maar krijg hem terug dat je mailadres niet klopt. Bij deze de maten: 180cm hoog, 141 cm breed en de kast is 55 cm diep.

  Groetjes,Dita

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta