Meet the blogger - 25 juni 2011

Ik was zaterdag op het eerste Meet the blogger event in Europa - een initiatief van Lise van Urban Style Vibes en heb daar veel gezichten achter de blogs die ik soms dagelijks lees ontmoet! Onder het genot van een Lily's cupcake luisterde ik (ik had trouwens DEZE geprobeerd, eruuug lekker ) naar de inspirerende verhalen van Holly Becker van Decor8, Flavorites & Lily's cupcakes.

Tijdens de meet and mingle heb ik met veel leuke vrouwen gesproken, heb ik mijn Decorate book laten signeren door Holly en heb ik veel te weinig mensen niet gesproken...Ik was zo druk met praten dat ik niet eens een foto heb gemaakt. Gelukkig was Mariska van I used to be snowwhite but I drifed er ook, en zij heeft een aantal foto's gemaakt van mij gemaakt! Thanks Mariska!;)
Holly signeert mijn Decorate boek
samen met Mariska op de trap...

Stuiterend van alle indrukken en nieuwe input zat ik s' avonds op de bank na te genieten van deze heerlijke middag!

En kijk nou eens naar mijn boek Decorate tegen de blauwe muur... is het niet een plaatje ;)

wat een boek: bomvol woon inspiratie!

See you all next year!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: 1&2: Mariska Meijers 3: Franca |

Reacties

 1. Hi Franca! Wat was het leuk en inspirerend he? Mijn hoofd tolt er nog steeds van. Was veeeel te kort, dus hoop dat er snel weer een event komt om nog meer leuke bloggers te ontmoeten :) 

  Heb net de drufproef van het Mooi Wonen woonboek gezien en ik kan je 100% garanderen dat je erin zit (je weet maar nooit wat een eindredacteur doet) Release is in september, precieze datum hoor je tzt nog van me ;)  

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zeker een plaatje! Jammer dat ik je gisteren niet ontmoet heb - het was ook zoooooo druk! En ik word dan nog extra druk van al die mensen die ik nog wil spreken :-) Hoop dat er snel weer een blogger meet up wordt georganiseerd, zou super zijn! Veel plezier met je boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah dat heb ik gemist, had me leuk geleken.
  Dat boek  lijkt me mooi zeg en wat een mooie en gewaagde kleur blauw op jou muur.
  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er erg leuk uit! Ik woon in Canada, maar wou dat ik erbij had kunnen zijn! Ik ben jouw blog tegengekomen via andere blogs die het over Meet The Blogger hadden en ik ga je aan mijn google reader toevoegen! Echt heel leuk blog heb je hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Jadyn, wat leuk dat je me zo hebt gevonden. Veel lees plezier en misschien tot ziens bij een volgend event!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel: dat is korenbloem blauw van Histor.
  Het was heel leuk, jammer dat je het gemist hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha herkenbaar! Ik stuiter ook altijd tijdens en na zulk soort events...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow wat super gaaf! Ik ben heel erg benieuwd hoe het mooi wonen boek gaat worden...

  Volgende keer naar Berlijn??? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta