Dinsdag-gratis online interieuradvies

Hallo, allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie bezoek, ik merk dat mijn blog steeds beter gevonden wordt en dat is natuurlijk fantastisch om te merken. Toch fijn als je niet alleen tegen jezelf zit te praten ;)


Ik wil vandaag wat dieper in op het gratis online interieuradvies die ik vanaf januari 2010 hier op mijn blog ga geven. Weet je niet zo goed wat je aan een interieuradvies kunt hebben? Of vindt je het lastig om je vraag te benoemen? Misschien heb je wat aan deze voorbeelden:


Wat heeft een interieuradvies een van mijn klanten opgeleverd?
"We zijn erg blij met het interieur advies van Franca. Ons grootste doel was meer eenheid te creëren in stijl en sfeer in huis. Dat is nu gelukt."


Wat was een vraag van een van mijn klanten?
Meestal krijg ik een vraag via mail en gaat de vraag vaak over iets kleins. Bij de klant die ik hierboven citeerde was dat: "Heb je ideeën voor een nieuw behang." Zie ook mijn post hier


Uiteindelijk na het kennismakingsgesprek bleek dat het behang niet alleen de reden was.  De bewoners vonden hun huis niet echt gezellig en er mocht wel wat meer warmte en sfeer komen. Mijn advies naast het behang advies ging ook over andere verlichting, een andere kleur op de muur, een nieuwe vensterbank, een nieuwe eettafel en stoelen en wat meer planten. In  een paar maanden tijd is hun huis langzaam verandert en voelt hun huis veel evenwichtiger en gezelliger. Een paar weken geleden hebben we nog naar een nieuwe kast, een nieuwe kleur voor de gang en een lamp voor boven te tafel gekeken.


Zo ontstaat er langzaam meer gevoel voor waar je behoeftes liggen. Je huis groeit als het ware met je mee.
Nu kan ik in een gratis online interieuradvies natuurlijk niet zo uitgebreid op je wens, vraag of probleem in gaan maar ik kan je wel een aantal handvatten geven waarmee je zelf een heel eind kan komen.
Ik hoop dat jullie zin hebben om in je huis aan de slag te gaan en ik kijk uit naar jullie vragen. Stuur je vraag, wens, probleem samen met wat lage resolutie foto's naar info (@) francadejonge (.) nl


Reacties

 1. Ik heb de laatste tijd jouw pagina regelmatig bezocht en je geeft er echt leuke tips op. De foto's zijn ook prachtig! Ik heb al een vraagje in mijn hoofd voor als je van start gaat met je online-advies. Tot dan!
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ marlies,
  wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd naar je vraag. Je kunt hem nu al mailen hoor!
  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ marlies,
  wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd naar je vraag. Je kunt hem nu al mailen hoor!
  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta