Dinsdag-gratis online interieuradvies


Nog een paar weekjes en dan begint 2010...ben je al aan goede voornemens aan het denken? Of zijn er nieuwe dingen die in het nieuwe jaar wilt gaan doen? Een nieuw jaar heeft voor mij altijd een fris gevoel, nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en nieuwe ervaringen.

Een nieuwe kans krijg ik in 2010 zeker! Vorige week heb ik gehoord dat drie collega's en ik helaas wegens de crisis in de bouw helaas niet meer betaald kunnen worden. Dat betekent dat ik mijn vaste inkomen kwijt ben en een hoop zekerheden. Martijn en ik wilde graag een huis gaan kopen en die plannen moeten we helaas even laten varen. Dus ga ik nog eens kritisch naar mijn huisje kijken en misschien hier en daar wat dingen aanpassen en veranderen zonder al te veel geld te gebruiken. Vooral veel weggooien en opruimen is iets wat ik in 2010 weer eens ga doen!

Vandaar dat ik de voor de foto's van dit apartement heb gekozen. De bewoonster is Ivy uit Duitsland. Ze schrijft dat ze voor de re-style van haar huis niets heeft gekocht, alleen dingen heeft verplaats en een aantal dingen zelf heeft gemaakt. Kijk dat is nog eens inspirerend! Je kunt haar foto's hier bekijken en hier verkoopt ze haar eigen gemaakte slingers en andere dingen.

Wil jij ook graag iets in huis veranderen? Of wil je graag wat meer weten over kleur of een bepaalde stijl? Stel je vraag! Mail me en wie weet ben jij straks aan beurt voor een gratis online interieuradvies.

Aankondiging: Heb je een korte vraag over een kamer? Wil je graag advies over een nieuwe kleur of andere indeling?  Dat kan! vanaf januari 2010 geef ik elke week een gratis online interieuradvies cadeau!
Wil je daarvoor in aanmerking komen? Stuur mij dan een mail met je vraag en evt lage resolutie foto's. Je vraag kan over van alles gaan. Wil je graag de kamer van zoontje wat stoerder maken? Of weet je niet van voor kleur je moet kiezen? Stel je vraag en wie weet maak jij wel kans op mijn gratis advies.  Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt over dit online interieuradvies. 
images via ivy style