Minimalistisch interieur van Paul Massey


Wat gebeurt er als je een fotograaf een huis laat verbouwen?
In de VT wonen van november 2009 stond een artikel over de fotograaf Paul Massey. Hij heeft eigenhandig zijn huis getransformeerd tot een bijzondere plek.  Even zoeken leverde een artikel op Livingetc met deze foto's. Paul heeft een fantastische smaak. De ruimtes zijn basic ingericht met oog voor detail. De manier waarop hij materiaal en kleur inzet is heel bijzonder. Op zijn site staat dat zijn huis te huur is voor fotoshoots en daar vond ik nog meer mooie plaatjes.
image via Paul Massey

Nu is ook goed te zien wat een stylist doet. Vooral op de plaatjes van de slaapkamers, woonkamer en de eettafel kan je het het verschil goed zien. De stoelen bij de eettafel staan nonchalanter, er staan bloemen op de tafel en wat meer spulletjes die het huis meer sfeer geven en de kijker het gevoel geeft dat er net iemand is opgestaan. Het bed is wat rommelig, bij deze foto vind ik zelf de eenvoudige veel mooier.

Zo vlak voordat de kerst decoratie losbarst vind ik het wel fijn om naar deze verstilde plaatjes te kijken en dromen van zo'n prachtige sfeer waarin je volgens mij heerlijk tot rust kan komen met een goed boek en lekker kop koffie ( met kerststol:))

Reacties