Auw!

image via sweet paul

Vrijdag vroeg ik jullie hoe vaak jullie berichtjes van mij willen ontvangen (stemmen kan trouwens nog steeds). Ik wilde het wat rustiger aan gaan doen zodat ik wat meer tijd over had voor nieuwe projecten. Maar zo rustig als nu had ik me ook weer niet voor gesteld!

Ik ben nl gisteravond ben door mijn rug gegaan. De afgelopen week heb ik heel enthousiast bij drie klanten gesjouwd met meubels, en daarna een druk gevuld weekend ( ik kan je trouwens wel Iep! aanraden maar, de bioscoop stoelen niet :). Dat was teveel voor mijn rug. Hoe moeilijk ik het ook vind om niet achter mijn computer te kruipen, mijn lijf geeft nu duidelijk aan dat ik even een pas op de plaats moet maken...

Dus helaas, voorlopig geen interieur berichtjes van mij.
Ik hoop natuurlijk wel tot heel snel!


PS lieve trouwe lezers, heel erg bedankt voor jullie lieve berichtjes op mijn blog afgelopen vrijdag. Het heel fijn en bemoedigend om te lezen!