Palmpasen

Nou dat was me het weekje wel. Een jaartje ouder, een heleboel bedrust, verveling en frustratie, veel te veel tv kijken, en tot de conclusie komen dat je niet meer in je voorjaarskleren past. Mhmmm...

Het goede nieuws is dat ik hele leuke cadeautjes van mijn mannen heb gekregen, een hele leuke, lekkere en gezellige lunch bij Lokaal Victoria heb gekregen van mijn lieve vriendin en dat mijn rug weer een stuk beter gaat door rust, kruik, wandelen én de handen van Niels Godart (crano sacraal therapeut) Echt een aanrader, ik ga naar niemand anders meer! En wat een weer gisteren...

Zoals jullie op de uitslag van de enquete kunnen zien is er nu een gelijk stand tussen de 5 en 3 dagen. Er waren ook best veel stemmen voor een keer in de week. Gelukkig kan je als mijn nieuwe site online is ook een abonnement nemen op mijn nieuwsbrief. Dan krijg je een keer in de week een mooi overzicht van de nieuwste artikelen op mijn blog + een tip van de week!
Maar helaas ben ik ook vreselijk vertraagd met het ontwerp voor de site...dus nog even geduld.

Verder heb ik besloten om drie keer in de week te gaan bloggen. Dit bied mij veel meer ruimte om andere producten te ontwikkelen én ik moet tenslotte ook ruimte overhouden om naar klanten toe te gaan!

Voor vandaag sluit ik deze week af met een eigen foto. De print "smile"is van Hijirik het vaasje en de eitjes van de Hema en het PS krukje van Ikea.

Een heel goed weekend!

Reacties

 1. Fijn dat het wat beter gaat, zo waardeer je het dagelijkse leven ook weer, toch?
  1, 3 of 5 keer, je moet doen waar jij je prettig bij voelt. Bij mij wisselt het per periode, soms ben ik druk met andere dingen of heb ik geen inspriratie.
  Geniet van het weekend, groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je je weer lekkerder voelt. DIe foto is ook erg leker.. ik krijg steeds meer zin dat mooie blauwe glas in huis te halen, heeft vast met lente kriebels te maken ;)

  Ik ga straks ook eens een Pasen postje maken ;)
  fijn weekend
  desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je je weer lekkerder voelt. DIe foto is ook erg leker.. ik krijg steeds meer zin dat mooie blauwe glas in huis te halen, heeft vast met lente kriebels te maken ;)

  Ik ga straks ook eens een Pasen postje maken ;)
  fijn weekend
  desiree

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta