Wonen in wit

Een hele goedemorgen allemaal,

Hebben jullie gisteren ook zo genoten van het voorjaarszonnetje? Ik ben met mijn twee zoontjes op zoek gegaan naar takken voor pijl en boog. Op zondag hebben we zitten knutselen en heb ik twee pijlen kokers voor ze gemaakt. Als twee echte Robin Hoods liepen ze door het bos. En ik maar pijlen maken met mijn zakmes...Het was een heel fijn weekend. Ik ben weer helemaal uitgerust voor een nieuwe week. En jij? Wat heb jij gedaan?

Vanochtend toen ik wakker werd was de wereld hier weer wit,  heel mooi, maar ik vond het eigenlijk net zo fijn dat de sneeuw weg was. Op de jaartafel had koning wit plaats gemaakt voor het bloesemvrouwtje.

Wit in je huis daarin tegen verveeld mij eigenlijk nooit. Wit geeft rust, ordend en schept ruimte. Met verschillende wit tinten en texturen maak je met wit iets heel speciaals van je huis. Een inspirerend boek is  At home with white van Atlanta Bartlett. En bij de Hema zijn er hele leuke witte woon spulletjes te koop. Het tafeltje met de balletjes is mijn favoriet. ( trouwens ook verkrijgbaar in zwart)

De spulletjes op het tweede plaatje zijn allemaal verkrijgbaar bij de Hema

Wil je nog meer wit inspiratie? Kijk dan eens bij deze post voor heel veel meer wit wonen!
Een hele fijne dag,

Reacties

 1. I lóóóóóóve wonen in wit! Ga straks gelijk naar de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hah wat een leuke post toevallig heb ik zaterdag ook 'wit' geshopt bij de Hema en de Bijenkorf (waar de witte tulp vaasjes waren afgeprijsd) Het tafeltje stond bij mijn hema in het zwart maar ik vond het toch ietwat vreems.. de poten stonden zover uit elkaar, misschien omdat het een tafeltje is en niet het krukje dat ik dacht dat het was ;)
  Ik heb dus ook een 'witte' post gemaakt.

  PS waar komt het stoeltje trouwens vandaan?
  groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De mand en het tafeltje zijn eeeeerg leuk, bedankt voor de tip. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I lóóóóóóve wonen in wit! Ga straks gelijk naar de Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hah wat een leuke post toevallig heb ik zaterdag ook 'wit' geshopt bij de Hema en de Bijenkorf (waar de witte tulp vaasjes waren afgeprijsd) Het tafeltje stond bij mijn hema in het zwart maar ik vond het toch ietwat vreems.. de poten stonden zover uit elkaar, misschien omdat het een tafeltje is en niet het krukje dat ik dacht dat het was ;)
  Ik heb dus ook een 'witte' post gemaakt.

  PS waar komt het stoeltje trouwens vandaan?
  groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De mand en het tafeltje zijn eeeeerg leuk, bedankt voor de tip. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta