Een vleugje Afrika in je huis

Ik blijf deze week nog even in het buitenland. Vandaag heb ik voor jullie de -op dit moment hippe - etnische woonsferen verzamelend.  Hoewel er in de woon trend safari juist veel kleuren worden gebruikt, heb ik er voor gekozen om juist interieurs te laten zien die wat minder kleurrijk zijn.

De safari trend is op dit moment in de mode erg in maar, om nu gelijk met allerlei pantermotieven aan de slag te gaan... ( dat is niet helemaal mijn stijl :) Ik wil juist laten zien dat je op een subtiele manier etnische invloeden in je huis kan toevoegen zonder dat je een zebravel en drukke kleurrijke prints gebruikt.


Deze interieurs laten zien dat etnisch zeker niet automatische kleurrijk betekend. De kracht in deze interieurs zit hem in de eenvoud. Subtiele elementen die samen een harmonieus geheel vormen terwijl het niet saai wordt.

Etnische woondecoratie kan je vinden bij Funky and Fair bij Waar en bij RestyleXL kan je het onderste krukje en de houten lamp vinden. Bovenste krukje is van Pol's Potten de mand is van Zara Home
Voor wie toch heel graag wat meer kleur wil: woon safari "over the top" van het  perscentrum wonen is een heel goede inspiratie bron.

Reacties

 1. Wow dat ziet er toch weer geweldig uit, dank voor je mooie posten iedere keer weer!

  Mocht je je vervelen het weekend, kijk eens op mijn nieuwe blog met de weekendtips voor deze week. De link staat in de zijbalk van mijn blog.
  Groetjes en een fijn weekend, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien, toch denk ik dat ik ga voor de vorige variant Marrakech. Acht om te kijken zijn ze allemaal super!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien, toch denk ik dat ik ga voor de vorige variant Marrakech. Acht om te kijken zijn ze allemaal super!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow dat ziet er toch weer geweldig uit, dank voor je mooie posten iedere keer weer!

  Mocht je je vervelen het weekend, kijk eens op mijn nieuwe blog met de weekendtips voor deze week. De link staat in de zijbalk van mijn blog.
  Groetjes en een fijn weekend, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta