Nog twee dagen profiteren van 10% korting!

Beste lezers, als je dit blog al wat langer leest dan vandaag :) dan weet je wel dat ik in oktober een super leuke workshop ga geven. (Voor lezers die hier vandaag voor het eerst zijn: Welkom op mijn interieur en woon blog! Kijk eens rustig rond en ik hoop dat ik je met mijn tips en plaatjes kan inspireren om van je huis een thuis te maken.)

 
Overweeg je een interieur advies voor je huis? Of heb je het idee dat er iets mist in je huis? Dan is deze workshop echt wat voor jou. In deze dag krijg je heel veel handige en praktische tips aangereikt zodat je zelfverzekerd van jouw huis een thuis kunt maken.

Je gaat onder begeleiding van mij aan het werk met je verzameling woonplaatjes die je hebt verzamelt. ( of vanaf nu gaat verzamelen) Het doel van de workshop is inzicht krijgen in de uitstraling en sfeer die je graag in je huis wilt terug zien én je leert hoe je je ideeën en wensen kan vertalen naar jouw huis.

Aan het begin van de dag geef ik een presentatie en krijg je inzicht in mijn manier van werken en mijn manier van kijken naar interieurs en wonen. Daarna ga je een moodboard maken. Ik vind een moodboard een krachtig middel waarin je snel helderheid krijgt over welke kleuren, materialen en sfeer bij jou en je huis passen. Dit moodboard helpt je om je wensen en eisen duidelijk te krijgen en geeft je inzicht in hoe jij graag wilt dat je huis er uit ziet. Daarnaast geef ik een hoop tips en trucs weg, zodat je in je eigen huis gelijk aan de slag kunt gaan met handige en praktische adviezen.

Geef je vandaag nog op voor deze dag! Als je je voor 31 mei opgeeft kan ik je een aantrekkelijke korting aanbieden. Je betaald dan € 76,50 én je maakt dan ook nog kans op een gratis uur interieuradvies ter waarde van 125,-* Wees er snel bij, want daarna zijn de kosten voor de workshop 85,- in plaats van 76,50.

Deelname is inclusief een uitgebreide lunch met allerlei lekker hapjes en een ontvangst met koffie en/of thee met wat lekkers erbij. Daarnaast ontvang je van mij een handig e-bookje met een stappenplan en allerlei tips zodat je goed voorbereid de dag ingaat en je de workshop optimaal kan benutten.

"De reden dat ik Franca had gevraagd eens te komen kijken in mijn woning, was om advies te krijgen over de kleuren op de muur. Ik wilde graag van mijn woonkamer een stijlvolle, maar kleurrijke ruimte maken. Franca was nog niet binnen, of ik kreeg al allemaal goede tips en adviezen van haar. Ze sloot heel goed bij mijn wensen en stijl aan. Ik heb aan haar adviezen nog meer gehad dan ik van tevoren had verwacht. Naast het kleuradvies bombardeerde ze me ook met allemaal creatieve (zelfmaak) en betaalbare ideeën over accessoires, verlichting, bekleden van mijn meubels, goede websites etc.

Enorm inspirerend dus!!!"


Aanmelden kan hier of via de mail
workshop@villadesta.nl
Ja leuk, ik geef me op voor de workshop "ontdek je woonstijl" op zaterdag 9 oktober.

je naam
je email adres


NB: Je aanmelding is geldig als het bedrag over is gemaakt naar mijn rekeningnummer. Deze gegevens ontvang je van mij per mail.

Om het persoonlijk te houden streef ik naar een klein en intiem aantal deelnemers. Geef je dus snel op want de plaatsen zijn beperkt. Mocht je nog vragen hebben over deze workshop, aarzel dan niet en neem contact met me op. Wil je nog eens nalezen wat we die dag allemaal gaan doen? Dan kan je hier meer lezen

*het gratis uur interieuradvies bij je thuis geldt bij het pakket "de frisse blik" van 2 uur. Je betaalt ipv €250,- nu nog maar €125,- (plus de reiskosten) Kijk hier voor meer informatie

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"
[image via the style files]

Reacties

 1. Hi Franca ,
  Your blog is Fantastic!!!!
  Beautiful images !!!
  Hugs <3
  daniela "DREAM SHABBY CHIC" MILANO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Franka,
  Ik zoek al jaren naar goede kleuren voor mijn muren in de woonkamer. Ze zijn nog steeds wit... Vanavond stuitte ik op de kleur Celadon en hier op jouw blog mooie sfeerfoto's gezien, ik denk dat dit 'm wordt:) Het is vooral ook gewoon doen en durven, als het niets blijkt te zijn kan je er altijd weer overheen schilderen... Dank voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Franca, Ik heb je blog vorige week ontdekt en kijk iedere dag wel, omdat er zoveel staat aan (mooi en bruikbare) informatie! Ben net begonnen en nog lang niet uitgelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Franka,
  Ik zoek al jaren naar goede kleuren voor mijn muren in de woonkamer. Ze zijn nog steeds wit... Vanavond stuitte ik op de kleur Celadon en hier op jouw blog mooie sfeerfoto's gezien, ik denk dat dit 'm wordt:) Het is vooral ook gewoon doen en durven, als het niets blijkt te zijn kan je er altijd weer overheen schilderen... Dank voor de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Franca ,
  Your blog is Fantastic!!!!
  Beautiful images !!!
  Hugs <3
  daniela "DREAM SHABBY CHIC" MILANO

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta