Heerlijk buitenleven

Voor mij hoeft maar even de zon te schijnen en mijn verlangen naar eten met z'n allen in de boomgaard wordt onmiddellijk geactiveerd. Een nostalgisch verlang naar een gipsy leven in een hangmat, tapas eten met gitaar muziek en een goed boek of tijdschrift lezen. ( en er ook nog eens fabulous uitzien natuurlijk :))


Ik ben heel gedisciplineerd aan het werk geweest tijdens de warme zomerse lente dagen :) en in "real time" ben ik als alles goed is (en het weer zit een beetje mee) op dit moment aan het "natuur"kamperen in Drenthe met mijn kinderen. Een spannend avontuur: een paar nachtjes alleen met mijn twee jongens genieten van het buitenleven. Lekker vuurtjes stoken en dingetjes knutselen van gevonden schatten. Een hangmat heb ik dit jaar niet mee, helaas....En wat ga jij doen deze meivakantie? Thuis blijven of een paar daagjes weg in Nederland of nog beter naar het Zuiden?
Ik wens je in ieder geval een fijne vakantie toe!


all images via Mikkel Vang

Reacties

 1. Geweldige sfeerfoto's dan wil je toch gelijk naar buiten, maar goed zodra ik links en rechts door het raam kijk zie ik regen en nog eens regen met een temperatuur van 8 graden... Ik wacht nog wel even.
  Fijne dagen nog!!!!
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige beelden! Ik zou graag eens met ons gezin op vakantie naar Nederland willen en dan in zo´n leuke luxe-tent; ik heb er wel eens reportages over gelezen in de Seasons en andere bladen. Of op een boerderij... dat lijkt me ook nog wel wat. Veel plezier met je jongens in dit natuur-avontuur! :)
  Dankjewel voor de eervolle vermelding in een van je vorige posten! :)
  Groetjes, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige beelden! Ik zou graag eens met ons gezin op vakantie naar Nederland willen en dan in zo´n leuke luxe-tent; ik heb er wel eens reportages over gelezen in de Seasons en andere bladen. Of op een boerderij... dat lijkt me ook nog wel wat. Veel plezier met je jongens in dit natuur-avontuur! :)
  Dankjewel voor de eervolle vermelding in een van je vorige posten! :)
  Groetjes, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta