Woon je klein? Vergroot je ruimte

Een nieuwe serie tips voor de klein behuisden onder ons: Hoe laat je je kleine huis groter lijken.

(Eerlijk gezegd kan ik mezelf daar makkelijk onder rekenen met 60m2 voor 4 personen dus ik weet waar ik het over heb...:)
 
Met een goede, mooie en vooral goed geplaatste spiegel vergroot je je kamer optisch. Hang de spiegel zo op dat je er wat in ziet, zoals op het plaatje. Hang hem dus niet tegenover een witte wand, dan heeft het geen effect! Je kunt ook een grote langwerpige spiegel op de grond zetten. Dan lijkt de ruimte ook groter.
Naast het feit dat een spiegel de ruimte vergroot kan een goed geplaatste spiegel ook veel sfeer aan je ruimte toevoegen. Je creĆ«ert zo een focus punt in je ruimte en dat geeft rust. 

Ik ga hier zoals gezegd een serie van maken, dus hou als je klein woont, hou deze serie in de gaten!

Reacties

 1. Wat een goed idee, deze serie. Ik hou het in de gaten! Fijne pinksteren nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk....nu ik ga dit zeker volgen....
  Ben gek op tips, deze is ook geweldig....
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor jullie reacties! Fijn dat jullie er wat aan hebben, Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ik vooral leuk vind is dat je verhaal persoonlijk is. Het feit dat je geniet van de natuur, het groen om je heen en je kinderen op 60 m2 in een huurflat vind ik verfissend in deze materialistische tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn, tips voor klein wonen! Ik ga volgende week verhuien naar een klein appartement, hooguit 45m2. En in allerlei woonbladen zie ik prachtige foto's.. maar voor woonkamers zo groot als mijn hele appartement! En daar kan ik niet zoveel mee.
  Van blogs als deze word ik dan ook erg blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn, tips voor klein wonen! Ik ga volgende week verhuien naar een klein appartement, hooguit 45m2. En in allerlei woonbladen zie ik prachtige foto's.. maar voor woonkamers zo groot als mijn hele appartement! En daar kan ik niet zoveel mee.
  Van blogs als deze word ik dan ook erg blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sta voor de keuze een visgraat (gezellig) of een planken vloer niet verspringend.
  De vloer komt in een kleine ruimte. Wat is wijsheid?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta