Fijn weekend!

Een zonnig accent voor dit prachtige weekend. Heb je leuke plannen gemaakt? Ik ga vandaag uitrusten van een drukke week. Onze oudste zoon heeft voor het eerst avond 4 daagse gelopen. Jeetje wat wordt hij al groot.

[image via Tine K Home]
Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reacties"

Reacties

 1. Weet je dat ik nou net dit plaatje in XL-formaat in mijn huis zou willen hangen... met het besef dat het leven GOED en mooi is!!... :D
  Happy image!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke idee├źn doe ik altijd op via jouw nieuwsbrief!! Ik gebruik ook veel linkjes die je stuurt om plaatjes te zoeken voor de vtwonen-hyves die ik beheer. De hyves heb ik puur omdat ik woninginrichting zo leuk vind. Vind je het misschien leuk als ik jou linkje van je website ook op de vt-wonen hyves plaats? Er zijn vast heel veel mensen op de vt-hyves die net als ik genieten van jouw nieuwsbrief!!

  Dit is de hyves.
  http://vt-wonenathome.hyves.nl/

  Groetjes Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je dat ik nou net dit plaatje in XL-formaat in mijn huis zou willen hangen... met het besef dat het leven GOED en mooi is!!... :D
  Happy image!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta