Fijn weekend!


Kroonluchter met kanten versieringen.
Het geeft een mooi contrast met de antraciet grijze oude muur.
[Image Mikkel Vang ]

Ik ben even een tijdje offline geweest want Martijn en ik hebben heel hard in de kamers van onze zoontjes gewerkt. De wanden zijn weer helemaal fris wit ( RAL 9010 voor wie het wil weten :)) en onze oudste zoon heeft met een hoogslaper en bureau eronder, nu een echte grote jongenskamer. De hoogslaper is van metaal ( Ikea) en staat tegen de kleur Fris van VT wonen. Die kleur maakt de ruimte inderdaad fris en ruimtelijk. Mijn jongste zoon was erg duidelijk over zijn wensen voor de kleur. Hij heeft de kleur Tent van VT wonen gekozen. Ik vond het best een gewaagde kleur en ik was ook bang dat zijn kamer die toch al niet de lichtste van het huis is erg donker zou worden maar, ik vind het resultaat prachtig en gelukkig hij ook!

Binnenkort foto's, nu eerst eens uitpuffen van het werk... een heel goed weekend allemaal!

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Prachtige foro. Heel mooi dat stoere en dan die kroonluchter met dat kant. Hou erg van die stijl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geen idee wat de kleur tent is.. doet me aan groen denken ;) ben benieuwd naar de foto's ;)
  puf lekker uit, fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh je maakt me nieuwsgierig....tent kleur...?
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn weekend....................ik vind je blog geweldig !!!! ik volg je nu.....kom je ook eens bij mij langs?? je bent meer dan welkom.......fijne dag !! liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn weekend....................ik vind je blog geweldig !!!! ik volg je nu.....kom je ook eens bij mij langs?? je bent meer dan welkom.......fijne dag !! liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foro. Heel mooi dat stoere en dan die kroonluchter met dat kant. Hou erg van die stijl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta