Kleedt je bank aan met kussens

Zoals ik al eerder hier schreef: Mis je wat in je huis? Of weet je niet hoe je je huis dat extra laagje kan geven? Kijk dan eens naar hoe je je kleedt. Inspiratie haal ik overal vandaan en zeker ook uit de mode. Een paar goede kussens op je bank kan hetzelfde voor je interieur doen als een mooi sieraad voor je out-fit. En het leuke is je kan makkelijk wisselen voor niet al te veel geld!

Ik experimenteer thuis ook graag met kussens. Laatst heb ik in de uitverkoop een prachtig fuchsia roze kussen gekocht dat net dat beetje kleur geeft wat ik zocht.  Hieronder twee varianten met dezelfde bank maar met andere gordijnen en wat andere accessoires...

Het kussen met de krekel is van Frank Willems gekocht bij Intermezzo in Dordrecht, de jeans blauwe en donker blauwe kussens zijn van Cotton & Silk in Den Haag, de leger groene heb ik zelfgemaakt.
Het zwarte vaasje is van Hema en het ultramarijn blauwe kopje van Jamie Oliver, verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Ik heb hier andere, lichte gordijnen voor de zomertijd opgehangen, een paar grijze en een zilveren kussen gebruikt. En als accent een fuchsia roze kussen. Een heel andere uitstraling met weinig moeite!

Ik heb eens lekker op Etsy rond gesnuffeld en een heleboel ( handgemaakte ) kussens voor je verzamelt. Er zit vast wel eentje bij die mooi staat op jouw bank.
Kijk eens hier bij Joom of hier bij Bumblebelly Designs al eerder schreef ik over de kussens van Mariane van Ooij en als laatste de kussens van Nuka met prachtige subtiele prints...

Maandag is het weer tijd voor de gastcolumn van Ingrid, personal organizer van Beddingwerk. Met de zomervakantie voor de deur geeft Ingrid ons deze maand tips voor de "inpakstress", of te wel de laatste dagen voor dat je op vakantie gaat. Het kan, ontspannen inpakken zonder al te veel stress. Tot maandag!

Je reactie op dit artikel is heel welkom! Klik hiervoor op "reageren kan je hier"

Reacties

 1. Wat een mooie combinaties allebei!! Goed idee.
  Mijn oog valt ook op de mooie plant in de zilveren pot. Wat voor één is dat??????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique! Leuk dat je nog steeds langskomt. De plant is een ficus met grote bladeren. Fijn weekend Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je waar je óók leuke handgemaakte kussens kunt kopen? Bij SpoedieZ!!
  :D hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, dat legergroen! Echt een kleur waar ik ook voor zou kiezen. In de kamer van onze kleine zoon komt die kleur veel terug straks (zelfs in het beddegoed).
  Mooie post en mooie zithoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi!
  Ik vind het moeilijk om bij een donker blauwe bank de juiste kussens te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Monique! Leuk dat je nog steeds langskomt. De plant is een ficus met grote bladeren. Fijn weekend Franca

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta