Oh la la Echt Hema!


De nieuwste woonaccessoires bij de Hema zijn echt heel mooi. De kleuren zijn prachtig op elkaar afgestemd en de materialen zijn om zeer hebberig van te worden. Ik koos voor de grijs-blauwe kan en de antraciet grijze metalen kandelaar. Het paarse vaasje en de witte kandelaar zijn ook van de Hema maar had ik al eerder gekocht. ( op image 1&4 te zien)

De bloemen zijn van de markt en staan al een week ons huis op te fleuren. Door hun kleur heb gelijk wat meer roze in huis neergezet.

Tja... zoals Holly Becker tijdens the Meet the Blogger event zei: " It's good to know there are more weirdos like me out there."
Dat zei ze naar aanleiding van het eindeloos met kleuren, materialen en texturen in je huis rond rommelen dat stylisten en mede woonbloggers volgens mij heerlijk vinden om te doen!

Ik denk dat roze nog wel even blijft tot dat de bloemen op zijn. Dan denk ik dat ik weer terug ga naar blauw en grijs. Dat blijven toch wel mijn favoriete kleuren.

Over mijn mede weirdos gesproken... Ik ga zaterdag naar de woonbeurs waar door Kirsten Jassies een super gave Woonbeurs bloggers meet up is georganizeerd. Ik hoop dat ik jullie daar allemaal weer zie!

Fijn weekend,

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: by me

Reacties

  1. Fan ben ik al jaren van de Hema, maar de nieuwe woonaccessoires overtreffen weer alles. Vind ze prachtig, mooie kleuren en materialen! En inderdaad het wekt een hoge mate van hebberigheid op! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta