Woonbeurs | vtwonen huis


Afgelopen zaterdag was het dan zo ver! Samen met 30 andere lifestyle of interieur bloggers gingen we naar de woonbeurs in Amsterdam. Wie er allemaal waren kan je HIER lezen...

Ik heb enorm veel inspiratie op gedaan en een heleboel mooie dingen gezien.
Als nieuwe pers, want gelukkig worden bloggers steeds meer gewaardeerd, kregen we een super VIP-dag op de beurs. In de perskamer mochten we in de kasten duiken en daarna werden we door Monique de Ruiter - hoofdredacteur van vtwonen ontvangen voor het vtwonen huis.
Op de foto met Monique de Ruiter, hoofdredacteur van vtwonen

Ik vond dat ook wel het mooiste huis wat ik heb gezien. Het ontwerp en styling is gedaan door Frans Uyterlinde. Een van mijn favoriete stylisten, dus dat kon ook niet missen :). De stijl was industrieel met stoere betonen wanden, behang en een basic vloer. Vooral de kleur op de muur in de woonkamer - een soort celadonblauw ( de kleur is van Earthcote en heet Lead Blue ) sprak mij heel erg aan.

Stoere legergroene kussens van Combitex en grote vaas van Nijhof
Kleine fluor roze accenten in de slaapkamer
Geniet van het heerlijke weer vandaag...


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images interieur: by me & van mij met Monique door Nathalie Paak van Worldy Treasury

Reacties

 1. Ik ben maandag geweest en ik was helemaal weg van dat fluorroze randje langs het bed! Zo simpel, maar zo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh I love the color on the wall, I want it in my living room ;-) thank you for sharing the link, where is it from, and which color. 
  Greetings Agata

  BeantwoordenVerwijderen
 3. you're welcome ;-) I want the same color too...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta