Trend alert | vintage typemachines


De mijne heb ik gevonden in de kringloop winkel in de Bilt. Ik liep al naar buiten, draaide me nog even om en daar stond hij. Een super mooie typemachine met in gouden letters Royal. Het is het favoriete speelgoed van de kinderen!


En zo gaat dat met die dingen, dan zie je ze ineens overal...Ik ga nu snel aan de slag met kwast en grijze verf. Eindelijk ga ik de muur van de slaapkamer schilderen. In Earth Stone ( donker grijs). Spannend! En zoals je misschien hebt gezien op het eerste plaatje is mijn blauwe muur in de woonkamer wit geworden. In afwachting welke kleur deze muur gaat krijgen heb ik hem alvast "even" gewit.

Een fijn begin van je week,

Post update maandagavond: ik heb niet de muur in de slaapkamer geschilderd maar, de wc. Ik vond het toch niet zo mooi heel donker grijs. Was bang dat het te donker worden en ik moet er tenslotte ook werken. Nu is de wc helemaal grijs. Ook het plafond. Echt super mooi geworden! Morgen de keuken..


I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: 1: by me 2: via VT wonen 3: via Vosges Paris