Warme herfst tinten | Fashion meets Interior


Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat de herfst is begonnen. Wat een regen en wind de afgelopen dagen. Ideaal weer om in huis te klussen en te schilderen. En dat heb ik dan ook veel gedaan...vandaar dat mijn posts wat later komen dan jullie gewend zijn.


Hoe mooi ik de herfst kleuren ook vind, warme volle kleuren zijn niet echt aan mij besteed.  Zoals ik vorige week ook al schreef in deze post. Kleuren die mij niet goed staan qua kleren zal ik ook niet snel gebruiken in mijn interieur. Op een knalrode bank zal ik er trouwens wel erg bleekjes bij zitten. Een handig hulpje dus als je niet weet welke kleuren je in je huis wilt gebruiken. 

Ik vind het trouwens erg verrassend wat het effect is van bepaalde kleuren in je gezicht. Zo zag ik bij mijn man Martijn gisteren hoe de ene tint groen echt heel bleek maakte en hoe de meer koeler groen hem prachtig stond. (Wil je weten bij wie we een kleuradvies hebben gedaan? Stuur me dan even een mailtje dan geef ik je de gegevens. ) Helemaal blij met zijn eigen palet op een handige kaart ging hij gisteren door zijn kleren kast. Volgens mij heb ik er een kleuren expert bij gekregen! Gelukkig staan onze kleuren goed bij elkaar. Alhoewel ik meer vergrijsde tinten heb en hij fellere. In mijn huis vertaal ik de fellere tinten uit zijn kaart dan wel naar de accessoires en houden we basis rustig :)

Dat neemt niet weg dat ik deze plaatjes wel erg mooi vind, anders zou ik ze ook niet plaatsen.
De slaapkamer met de mooie symmetrische opstelling straalt ondanks de kleuren wel rust uit. En doordat de basis overal wit is, kan je veel kleur gebruiken. De tinten liggen allemaal in elkaar verlengde, dat maak combineren makkelijker.

De huis is erg persoonlijk door de vele kunst die aan de muren hangt. En wat een prachtig kleed in de gang!

I ♡ comments | franca voor villa d'Esta | images: interior: Bolig | fashion: TOAST

Reacties

  1. Nee, warme herfstkleuren zijn ook niet in mijn huis (en evenmin in mijn garderobe) te vinden. Ik had vroeger wel een rode bank (en op mijn studentenkamer zelfs een rode muur), maar die kleur komt er nu niet meer in. 
    x Iris

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta