De vrolijke wereld van Donna Wilson

 1. Grappige monsters die je zelf kan maken met je kinderen.
 2. Een kleurrijke poef in drie maten en kleuren.
 3. Kussens met een vos, folk flower en blah blah.
 4. De zwart witte eigenwijze Rudie Raccoon knuffel.
 5. Doll Face tray
 6. En kussen Meg, met aan de achterkant haar haar!
Ik vind de wereld van Donna Wilson erg inspirerend! En jij?
Nu even wat anders, ik ontving gisteren een mailtje van Jolanthe:
Wat een geweldige, inspirerende site!
De foto\'s zijn fantastisch en je schrijft leuk.
Jammer dat er nog al wat taalfouten in staan, zoals \'ik vindt\' met dt...
Het valt me op omdat ik de rest erg goed vormgegeven vind.
Wilde ik je even laten weten.

groet Jolanthe
Hartstikke leuk om te horen dat Jolanthe mijn blog graag leest. Ik wilde even uitleggen waarom er soms wat (veel :) spelfouten in mijn tekst staan. Qua taal kom ik van ver. Op de lagere school maakte ik zo veel fouten, dat je door de rode strepen soms mijn eigen tekst niet meer kon lezen. Dyslexie ( handig woord voor mensen die taalproblemen hebben) bestond toen nog niet maar, gaande weg werd het bij mij duidelijk waarom ik schrijven zo lastig vind. Ik zie soms helemaal niet of ik iets fout heb geschreven. Dat hoort erbij. Ik doe mijn best om er zo veel mogelijk taalfouten uit te halen want, ook ik vind het slordig staan. Ik doe mijn best en ik vind het heerlijk om te schrijven, taalfouten horen helaas daarbij en bij mij. Als je daar aan stoort, dan mag je mijn teksten graag redigeren!

Reacties

 1. Hallo Franca,

  Ik lees je blog dagelijks sinds ik hem heb ontdekt en met veel plezier!
  Altijd leuke onderwerpen en goede tips!
  Het was mij ook opgevallen dat je wel eens een spelfoutje maakt, wat vervelend voor je dat je Dyslexie hebt. Ik vind het goed dat je er eventjes aandacht hebt besteed, nu begrijpen mensen het vast beter.
  Ik wilde je in ieder geval even laten weten; nobody's perfect en je hebt een topsite.
  Keep up the good work! ;)

  Liefs,
  Myrna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, daar ga ik zelf ook al haha.
  Aandacht aan HEBT besteed moest het zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Myrna, dat is heel fijn om te lezen!
  En ja soms ben ik zo enthousiast dat ik de spelling een beetje vergeet :)

  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik ben vaak zo enthousiast over je leuke posts dat ik als een razende over je tekst vlieg om alles zo snel mogelijk te kunnen lezen... dus ik heb waarschijnlijk over al je fouten heen gelezen ;)

  Wat je dan misschien in je taal mist wordt ruimschoots gecompenseerd door je visuele talent want je hebt een gave om mooie dingen bij elkaar te zoeken en ik geniet er elke dag van,
  Liefs , desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja ze maakt mooie dingen!
  nog een late hieperdepiep voor jou ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja ze maakt mooie dingen!
  nog een late hieperdepiep voor jou ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel Myrna, dat is heel fijn om te lezen!
  En ja soms ben ik zo enthousiast dat ik de spelling een beetje vergeet :)

  Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk, daar ga ik zelf ook al haha.
  Aandacht aan HEBT besteed moest het zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta