Poef voor buiten van Heins Home

Eigenlijk ben ik nog niet toe aan het voorjaar, ik wil nog zoveel dingen maken en dat gaat beter in de winter...een gebreide poef staat al een tijdje op mijn verlanglijstje en ik ben niet de enige.
Als je googled op gebreide poef weet je wat ik bedoel.

Allereerst was daar natuurlijk Christien Meindertsma en al snel volgden vele anderen. Mede omdat de poef van Christien vanaf  €480,- verkrijgbaar is gaan  veel creatievelingen zelf aan de slag! Voor een goed patroon verwijs ik je naar het blog van Marieke, daar staat ook link naar een prachtig you tube filmpje over een bepaalde breitechiek, erg goed uit gelegd en de dames die naar de opera gaan blijft je bij...

Maar goed om nu met het voorjaar aan de deur over wollen poefen te gaan schrijven...vandaar dat ik zo blij was toen ik de buiten poef van Heins Home ontdekte!
Kijk zelf maar:
 With spring knocking at our doors, I didn't want to write about wool  poofs. So I was very glad when I found these outdoor poofs by Heins Home.

Reacties

 1. Tip: op de site van keetenkoter staat een redelijk betaalbare gebreide poef, voor de niet-creatievelingen onder ons;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor de tip Rena! Groetjes Franca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is de poef gehaakt i.p.v. gebreid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij is de poef gehaakt i.p.v. gebreid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tip: op de site van keetenkoter staat een redelijk betaalbare gebreide poef, voor de niet-creatievelingen onder ons;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta