Kleurinspiratie | Colour inspiration black & white

Ik zag deze week bij Design*Sponge deze post toen ik aan het rond zoeken was voor de kleur inspiratie van vandaag. Misschien heb je het huis al gezien, zo niet ga dan snel eens kijken op dit inspirerende blog.

Today I will show you this post from Design*Sponge. I was looking for some colour inspiration yesterday when I saw this house in my reader. Maybe it's old news for you because you read Design*Sponge as well...And if you don't, please take a look at this inspiring blog!


Vandaag het huis van Asia Gwis en haar man Sebastian (en twee honden en 3 katten). Het huis is een goede combinatie van Ikea, design en tweedehands spullen. Ik vind het kleuren palet: zwart & wit met rode accenten kleuren erg strek doorgevoerd. Door deze kleuren conseqent door te voeren is er veel rust en eenheid in het huis. De combimatie met de oude materialen maken dat het niet te kil en clean wordt. Wat vinden jullie van de stoere zwarte muren? Zou jij dat in je huis durven?

The house is of graphic designer Asia Gwis and her husband Sebastian (and 2 dogs and 3 cats)
It's filled with a nice combination of Ikea, design and vintage founds. I like the strong colour palette of black and white. Especially combined with the warmth of the wood, the raw brick wall in the kitchen and a the little red accents. Don't you think that the bold black walls are amazing?


[Images via Design*Sponge]

Reacties

  1. In combinatie met die witte vloer en de andere witte spullen in de inrichting vind ik het mooi staan! En dat rood maakt het weer wat speelser. Maar misschien toch eerder een heel donkergrijs (heb je zelf geloof ik ook ergens bij gezegd) i.p.v. echt zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja hoor dat durf ik wel.. ik heb een tijd lang een zwarte barok achtige wand achter mijn bed gehad en in de gang heb ik een lange strook in t zwart... rood was ook tot voor kort mijn enige accent kleur.. nu ben ik weer een beetje daarop uitgekeken, behalve in de keuken dan ;)
    Nou je bent weer op de hoogte en ik heb weer genoeten van je plaatjes, Ik verheug me echt ele keer op jouw nieuwe posts!
    groetjes, desiree

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta