Hoe vaak wil jij woon inspiratie van Villa d'Esta ontvangen?

Breng je stem uit! Het is heel simpel, links is een kleine enquête met een aantal keuzes. Wil jij me helpen? 

Zoals jullie misschien al weten ben ik bezig om mijn site en blog te gaan samenvoegen tot een grote interieur site! Heel spannend en ook erg leuk om mee bezig te zijn. Dat kost best veel tijd. Ik heb in januari een aantal voornemens op geschreven en eentje daarvan was dat ik elke werkdag een bericht op mijn blog zou schrijven. Tot nu lukt dat prima, maar ik merk dat er toch veel andere dingen blijven liggen. Zoals een gratis e-book met kleurinspiratie voor je huis en nog veel meer...

Mijn vraag aan jullie is wat jullie een prettig aantal berichten vinden. En als dat elke werkdag is dan ga ik ervoor :) Alvast bedankt!

Reacties

 1. Zal ik dan maar het spits afbijten... hoewel ik al je berichtjes graag lees kan ik mij voorstellen dat het hard aanpoten is. Vaak kom ik er ook niet toe om elke dag je post te lezen dus ik denk dat je jezelf een extra dagje vrij zou moeten geven. Eentje meer of minder per week maakt ook niet uit denk ik..

  Ik gebruik zelf een reader dus zie altijd hoeveel ongelezen posts er van je staan en zal ook nooit vanuit mijn eigen blog op de link naar jou klikken... mensen die wel zo (door gewoon te klikken) blogs lezen komen misschien dan voor niets een keer bij je kijken, als ze al elke dag komen. Dus voor mij is drie of vier keer per week genoeg. Vind t zowiezo knap dat je zoveel inspiratie elke keer hebt.
  fijn weekend.
  desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Franca,

  Hoewel ik je graag lees, hoeft het van mij niet elke dag hoor, dus ik stemde 3 keer per week. Vooral in het voorjaar en de zomer is er zoveel te doen en dan wort er toch wat minder achter de computer gezeten denk ik.
  Fijn weekend
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Franca,
  Ik volg je blog al een tijdje. Dit is mijn eerste berichtje. Ik vind je blog erg leuk, maar verlang niet van je dat je elke dag post. Ik blog zelf ook, er gaat toch veel tijd in een post zitten. Als je dat elke dag moet doen...
  groetjes,
  Marianne.
  PS heb de poll ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind je blogs echt ge-wel-dig! Ik kan me helemaal voorstellen dat het aardig wat tijd kost om iedere dag een berichtje in elkaar te zetten zoals jij dat doet. 3 a 4 keer per week zou ook al heel mooi zijn, en helemaal als we dan andere leuke projectjes van je mogen verwachten. Heel veel inspiratie toegewenst!
  Groetjes,
  Lucy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sinds ik je blog heb gevonden, kijk ik bijna elke dag wat je weer voor leuks aan ons wilt laten zien! Maar liever met inspiratie een blog schrijven dan dat het een 'moeten' wordt hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Franca,

  Ik heb eerst gestemd op "Elke dag" en las daarna pas dit bericht. Als het aan mij ligt, lees ik elke dag een blog van jou, maar 3 of 4 keer in de week vind ik ook prima, kan ik ook heel goed begrijpen en zou mij niet afremmen om te komen kijken. Dus als het voor jou prettiger is wat minder vaak te schrijven, zou ik dat gewoon doen.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Franca,

  Ik kijk iedere dag wel even of er iets nieuws is en waardeer je blog dus zeker!!!!!! Maar het is natuurlijk veel werk en als je als volger weet wanneer er nieuws is maakt het niet uit of dat nu iedere dag is of een paar keer per week of een keer per week een groter stuk.
  Het is gewoon leuk om te volgen!!

  Groetjes
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Franca,

  Ik kijk iedere dag wel even of er iets nieuws is en waardeer je blog dus zeker!!!!!! Maar het is natuurlijk veel werk en als je als volger weet wanneer er nieuws is maakt het niet uit of dat nu iedere dag is of een paar keer per week of een keer per week een groter stuk.
  Het is gewoon leuk om te volgen!!

  Groetjes
  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Franca,

  Hoewel ik je graag lees, hoeft het van mij niet elke dag hoor, dus ik stemde 3 keer per week. Vooral in het voorjaar en de zomer is er zoveel te doen en dan wort er toch wat minder achter de computer gezeten denk ik.
  Fijn weekend
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta