Leif.designpark Lighting

Ik begon deze week met Leif.designpark en ik eindig deze week met Leif.design park.
Mooie lampjes met een leuk detail. Helaas nog een prototype...dus nog niet verkrijgbaar in de winkel.
Ik vind de combinatie van het witte porselein met het riet erg mooi en subtiel. Ik denk dat deze lamp twee gezichten heeft, als hij aan is zal het dunne porselein het licht mooi doorlaten. En afhankelijk van de sterkte van de lamp meer of minder oplichten.

Ik hoop dat jullie ook zo van het voorjaarszonnetje genieten! Ik heb deze week een beetje rustiger aan gedaan en voel me alweer een stuk beter. En wat ga jij doen dit weekend? Maak er wat leuks van!

I've started this week with Leif.designpark and I will end this week with Leif designpark.
Lovely lights Stow with a nice detail. 

Creation of a light with a touch of warmth and tenderness which the combination of natural materials and the organic form give. Stow has a unique matching of materials, coiling rattan directly around the ceramics. It is simple formed and designed on the assumption that the number of instruments varies depending on a scene setting the light is used (or the intensity of illumination)

Reacties

 1. Vrolijke lampjes Franca, erg leuk.
  Natuurlijk geniet ik van iedere zonnenstraal alleen was er vandaag niet zoveel te zien hier.
  En het weekend zal zich voornamelijk binnenshuis afspelen als het zo koud blijft.
  Maar gelukkig heb ik genoeg te doen.
  Fijn dat het weer wat beter met je gaat.
  Lieve groet,
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrolijke lampjes Franca, erg leuk.
  Natuurlijk geniet ik van iedere zonnenstraal alleen was er vandaag niet zoveel te zien hier.
  En het weekend zal zich voornamelijk binnenshuis afspelen als het zo koud blijft.
  Maar gelukkig heb ik genoeg te doen.
  Fijn dat het weer wat beter met je gaat.
  Lieve groet,
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

I ♡ comments

Hartelijke groet,
Franca van villa d'Esta